Ролан Гарос: Каратанчева и Андреев в опит да достигнат на крачка от основната схема (програма)

от в 08:25 на 24.05.2023
Калоян Соколов

Сесил Каратанчева и Адриан Андреев ще опитат днес да се приближат само на една крачка от класиране за основната схема на Ролан Гарос. Бившата номер 35 сътвори истински подвиг на старта, постигайки своята първа победа от 2019-та година насам и днес ще се опита да продължи успешно своето завръщане на корта, но за целта ще трябва да надиграе топ поставената в пресявките, а именно Камила Осорио Серано.

Колумбийката се намира под номер 86 в световната ранглиста и през миналата седмица достигна до 1/8-финалите на WTA 1000 турнира в Рим, като записа успех над шампионката от WTA финалите - Каролин Гарсия. Срещата между Каратанчева и Осорио Серано е поставена под номер едно в програмата на корт 3 и ще започне малко след 11:00 часа българско време.

Адриан Андреев пък дебютира победоносно в Париж, надделявайки на втора поредна "мейджър" надпревара над Франческо Маестрели. Добрата новина свързана с родния ни представител е, че всички поставени в неговата секция от жребия отпаднаха и той е най-високопоставеният тенисист в своя поток.

Днес 22-годишният играч ще премери сили с аржентинеца Хуан Пабло Фикович, който има две Чаланджър титли на клей в кариерата си, но е далеч от най-добрата си форма и в момента заема 223-та позиция в класацията на ATP. Двубоят между Андреев и Фикович е четвърти подред в програмата на корт номер 15 и вероятно ще стартира не по-рано от 16:30 часа българско време.

корт номер 3 (стартират не преди 11:00 часа)

1. Сесил Каратанчева - Камила Осорио Серано

2. Ренцо Оливо - Андреа Коларини

3. Аранча Рус - Барбора Палицова

4. Дженаро Албиерто Оливиери - Михаел Геертс

корт номер 5 (стартират не преди 11:00 часа)

1. Факундо Багнис - Матео Гиганте

2. Илена Ил-Албон - Франческа Джоунс 

3. Саша Викъри - Даяна Ястремска

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ролан Гарос: Каратанчева и Андреев в опит да достигнат на крачка от основната схема (програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | адриан андреев | бгтенис | програма | ролан гарос | сесил каратанчева

Коментари





Следвайте ни в Facebook