Rolex Paris Masters най-вероятно ще бъде отменен!

от в 12:30 на 29.10.2020
Диана Андреева

Напоследък се наблюдава огромен ръст на положителните проби за COVID-19 във Франция. Имайки предвид сигурността на всички граждани, президентът на страната обяви второ национална карантина за цялата нация.

Въпреки че не бе споменато нищо за бъдещето на спортните събития, шансовете Парижкия Мастърс да се проведе изглеждат много малки. Към момента обаче от правителството не са излезнали с официално становище по въпроса.

Все пак от ATP заявиха, че планарат турнирът да остане, като ще се проведе при затворени врати, но правителството в страна още нищо не е казало по темата. Ето какво написаха от ATP:

"Уважаеми играчи !

След обявяването на втора карантина във Франция, ATP информира, че в момента планираме да играем в Париж при затворени врати. Необходимо е обаче допълнително одобрение от правителството. FFT ще продължи да работи с френското правителство, за да потвърди възможността да играе при затворени врати, възможно най-скоро и при точно какви условия. Ще ви държим в течение и се надяваме да получим отговор не по-късно от утре."

Въпреки че хората от Франция могат да напускат домовете си и да ходят на работа, ще има забрана за пътуване между различните региони, както и ще бъдат затворени повечето международни граници, което също би било проблем за събитието.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Rolex Paris Masters най-вероятно ще бъде отменен! Диана Андреева
Теми:  
париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook