Рони О'Съливан: Възхищавам се на Осака, че се застъпва за това, в което вярва

от в 19:49 на 12.10.2021
Мирела Николова

 

Решението на Наоми Осака да си даде почивка от професионалния тенис и да обърне внимание на психическото си здраве, намери подкрепата на мнозина забележителни спортисти, измежду които бяха Мария Шарапова и Роджър Федерер. Легендарният играч в снукъра Рони О'Съливан бе последният, който защити позицията на японката, споделяйки в интервю за Sportsman как самият той е имал подобни проблеми по време на знаменитата си кариера. 

"Мисля, че Наоми е страхотна", започна британецът. "Възхищавам ѝ се изцяло, че се застъпва за това, в което вярва. Тя има подкрепата на изключително голям брой спортисти по целия свят. Те разбират най-добре как се чувства и също като нея се надяват да получат съпричастност от обществото.

Наоми е страхотен играч и съм сигурен, че почивката ще ѝ бъде от полза. Просто иска да прекара време с приятелите и семейството си, в което няма нищо лошо. Тя е положила много усилия, за да стигне дотук, и сега може да си позволи да прави подобни избори за себе си", добави още Ракетата.

Източник: Sportskeeda


Ето как да гледаме тенис мачове безплатно

Оцени тази статия:
Рони О'Съливан: Възхищавам се на Осака, че се застъпва за това, в което вярва Мирела Николова
Теми:  
wta | интервю | любопитно | наоми осака | рони о'съливан | рони о`съливан

Коментари

Следвайте ни в Facebook