Рожденикът Мъри: Тези дни нямат значение, защото не съм с близките си

от в 12:27 на 15.05.2017
Илиян Илиев

Световният номер 1 в мъжкия тенис Анди Мъри разкри, че рождените дни и изобщо юбилеите не значат нищо за него, тъй като така или иначе постоянно или тренира, или е на път, и не може да се види с най-близките си хора.

Днес британецът чукна 30 години, но вместо да празнува, той се готви усилено за турнира в италианската столица Рим, който стартира днес през деня.

"Говорих с хората от екипа ми и всеки ми казва, че 30 или 40-годишните юбилеи са нещо наистина прекрасно и специално, но аз не съм на тяхното мнение. Постоянно съм на път и не мога да се видя с най-близките си хора - приятелите и семейството, така че за мен всички рождени дни са без каквото и да било значение", коментира той, цитиран от ATR.

Той сподели и очакванията си за мача с Фабио Фонини от втория кръг на турнира от "Мастърс 1000" в италианската столица.

"Когато играеш добре и условията са подходящи за стила ти, тогава логично постигаш и добър резултат. Надявам се да успея да покажа силна игра на тази бавна настилка. Искам да започна с победа, разбира се".

"Фабио е един от най-добрите играчи на клей в тура и ще ми бъде много трудно със сигурност. Освен това той ще бъде изключително мотивиран защото играе на родна земя и феновете ще го подкрепят здраво. Срещали сме се няколко пъти и преди, така че знам какво да очаквам и колко трудно ще ми бъде". 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Рожденикът Мъри: Тези дни нямат значение, защото не съм с близките си Илиян Илиев
Теми:  
анди мъри

Коментари





Следвайте ни в Facebook