Рубльов и Медведев за предстоящия ATP Cup: Чувството е специално

от в 09:37 на 01.02.2021
Диана Андреева

Андрей Рубльов и Данийл Медведев ще представят Русия на ATP Cup 2021, а световният номер осем не скри вълнението си за предстоящия турнир:

"За първи път ще играя в тази надпревара. Радвам се, че съм част от националния отбор, особено с капитан като Евгений Донской. Но не бива да летя в облаците. Всички отбори на тазгодишното издание са много силни, има доста топ тенисисти и всеки иска да спечели.

Нямам очаквания от турнира. Просто се надявам да дам всичко от себе си, ще бъда на 100% и ще видим как ще се развие всичко “, цитираха Рубльов от АТР. Неговият съотборник Данийл Медведев също даде интервю, в което говори за отборното състезание, а ето и думите му:

"Участвах на ATP Cup миналата година. Всъщност аз съм единственият в отбора, който и преди се е включвал в тази надпревара. Просто се замислих. Беше невероятно, защото груповите надпревари ви извеждат извън зоната ви на комфорт, принуждавайки ви да не се фокусирате изцяло върху себе си - победата е за всички.

 Целият екип ви подкрепя отстрани. Да играеш за страната си е особено усещане. Отборното състезание се различава от всички останали. Мисля, че останалите в тима ни ще го почувстват още в първите минути “, завърши Медведев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов и Медведев за предстоящия ATP Cup: Чувството е специално Диана Андреева
Теми:  
atp cup | андрей рубльов

Коментари





Следвайте ни в Facebook