Рубльов: Играя във Виена с нагласата, че няма какво да губя

от в 10:35 на 31.10.2020
Диана Андреева

След победата си вчера, Андрей Рубльов кнад разказа с каква нагласа е дошъл в австрийския град. Ето какво сподели руснакът:

"Дойдох във Виена с нагласата, че няма какво да губя. Този сезон се оказа страхотен за мен. Миналата година стигнах до четвъртфиналите тук, така че знаех колко трудно е да отида по-нататък. Не очаквах нищо, просто исках да покажа максимума и да се боря във всеки мач, и ето ме на полуфинал.

Доминик Тийм е един от най-добрите ми приятели в Тура и страхотен тенисист, така че е много трудно да му се противопоставя. Наистина го уважавам. Първият сет от четвъртфинала беше тежък и за двама ни. Струва ми се, че той имаше малко повече шансове, особено в тайбрека, когато резултатът беше 4:3, но тогава спечелих две луди разигравания, което преобърна всичко.

Що се отнася до Кевин Андерсън, последният път се срещнахме на Ролан Гарос, но тогава беше по-различно. Така че нека не сравняваме. Той има бърза игра на закрити кортове, така че ще се чувства комфортно. 

Освен това Кевин е по-опитен от мен, но няма какво да губя. Ще изляза на корта и ще покажа най-доброто, на което съм способен, и ще видя какво ще се случи ", цитираха Рубльов пресслужбата на АТР.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов: Играя във Виена с нагласата, че няма какво да губя Диана Андреева
Теми:  
андрей рубльов | доминик тийм

Коментари





Следвайте ни в Facebook