Рубльов: Медведев те убива бавно и усещаш, че умираш малко по малко

от в 15:13 на 14.11.2023
Калоян Соколов

Приятелството на най-високото ниво в спорта наглед е трудно постижимо, но Андрей Рубльов и Даниил Медведев са изключение от правилото. Двамата сънародници съумяват да разграничат съперничеството си на корта от своите лични отношения и са токова близки, че бившият номер едно дори направи Рубльов кръстник на своята дъщеричка Алиса, признавайки как шампионът от Монте Карло е един от най-добрите и духовни хора, които познава.

Въпреки това, то световният номер 5 не изпуска възможност, за да се пошегува с един от най-близките си хора, определяйки го често за "октопод", което се дължи на дългите крайници и начина, по който Медведев покрива корта.

Вчера пък Рубльов за пореден път демонстрира отличното си чувство за хумор и описа какво точно е чувството да играеш с третата ракета на света, като определено не можем да сме изненадани от зловещото описание на тенисиста, имайки предвид, че той има негативен баланс от 2:7 в преките си сблъсъци с по-високоранкирания си колега:

"Той е някой, който те убива бавно и усещаш, че умираш. Алкарас може да те убие толкова бързо, че изобщо да не разбереш какво се случва, докато Медведев го прави бавно и методично. Той е там, не бърза и се наслаждава на момента, докато ти умираш малко по малко" - саркастично обясни финалистът от Шанхай пред камерите на Tennis TV.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов: Медведев те убива бавно и усещаш, че умираш малко по малко Калоян Соколов
Теми:  
nitto atp finals | андрей рубльов | даниил медведев | интервюта | любопитно | торино

Коментари





Следвайте ни в Facebook