Рубльов относно жребия си за Финалите: Какво изобщо правя тук, защо съм в тази група?

от в 20:50 на 14.11.2022
Мирела Николова

Тазгодишното издание на Nitto ATP Finals вече стартира и въпреки че всеки от състезателите е фокусиран изцяло върху подготовката си за отделните срещи, то далеч не липсват забавни моменти извън корта. В един от тях главно действащо лице беше Андрей Рубльов, който за пореден път не пропусна да демонстрира своето чувство за хумор, като се пошегува с жребия, който получи за груповата фаза в Торино.

Жребият отреди на руснака да попадне в значително по-опасната група, в която са още Новак Джокович, Даниил Медведев и Стефанос Циципас, всеки от които е триумфирал поне по веднъж в турнира. На пресконференцията преди началото на надпреварата Рубльов разкри шеговито какво си е помислил, когато е разбрал, че е попаднал в Червената група и че за да достигне до полуфиналната фаза, ще му се наложи да постигне успех над поне двама бивши шампиони в състезанието.

"Когато видях жребия, не бях особено щастлив. Разбира се, че се радвам, че успях да се класирам за Финалите, но щях да съм още по-доволен, ако бях в Зелената група. Както казахте, в една и съща група съм с трима бивши шампиони и си помислих: "Какво изобщо правя тук? Защо съм в тази група?".

Със сигурност не ми минаха добри мисли през главата. Също така се запитах как е възможно винаги Новак и Рафа да бъдат в различни групи. В края на краищата обаче не можеш да избягаш от трудните мачове. Ако искаш да победиш най-добрите в света, то трябва да играеш срещу тях. Опитвам се да мисля мач за мач и да се наслаждавам на времето си в Торино", сподели още московчанинът за Tennis TV.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов относно жребия си за Финалите: Какво изобщо правя тук, защо съм в тази група? Мирела Николова
Теми:  
atp | nitto atp finals turin | андрей рубльов | даниил медведев | любопитно | новак джокович | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook