Рубльов преди да излезе на корта срещу Медведев: С него сме като семейство; почти братя

от в 12:01 на 06.09.2023
Калоян Соколов

Андрей Рубльов и Даниил Медведевев вероятно са двамата тенисисти с най-добра връзка помежду си в ATP Тура и не можем да имаме съмнение, че тяхното приятелство далеч не е просто някаква поза, след като Медведев определеи именно своя сънародник за кръстник на неговата дъщеричка.

Днес обаче Даниил и Андрей ще трябва за няколко часа да забравят за силната връзка помежду си и да се превърнат в съперници на корта, защото им предстои да се изправят един срещу друг в 1/4-финален двубой на US Open, като досега Рубльов не е печелил дори сет в мачовете си с бившия номер едно в Шлема, а ето какво сподели самият шампион от Монте Карло за отношенията си с поставения под номер три:

"С него вече сме като семейство, откакто станах кръстник на дъщеря му. Изградили сме връзката си благодарение на тениса, но сега тя е много по-голяма от него. Познаваме се от 6-годишни и винаги сме имали страхотни отношения. Той е изключително честен и релаксиран човек извън корта. Винаги ми е било много лесно да комуникирам с него, защото е наистина скромен и същевременно безкрайно забавен, така че винаги си прекарвам добре с него. Ние сме наистина много близки приятели. Почти като братя. Хубаво е да имаш подобен човек до себе си в Тура, тъй като животът на професионалния тенисист изобщо не е лесен" - разказва Рубльов

"Въобще не ми беше трудно да го определя за кръстник на Алиса. Той е най-добрият човек, когото познавам и освен това е силно вярващ. И двамата сме много състезателни натури, които никак не обичат да губят и за два дни ще спрем да си говорим и да бъдем приятели, но нищо не е в състояние да развали нашето приятелство. Можем да правим разделение между тениса и живота отвъд него, в който сме много близки и споделяме огромен брой общо интереси" - присъединява се Медведев към думите на близкия си приятел.

 Източник: Tennis Up To Date

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов преди да излезе на корта срещу Медведев: С него сме като семейство; почти братя Калоян Соколов
Теми:  
андрей рубльов | даниил медведев | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook