Рубльов с нов проект: Често мисля за живота и смъртта, но ще се боря за това, което обичам

от в 10:04 на 03.01.2023
Мирела Николова

Дни преди да постави начало на новия си сезон в Аделаида, световният №8 Андрей Рубльов обяви, че е стартирал нов проект, свързан с бранд за облекло. Той носи името Rublo и е създаден, за да промотира равенство и доброта сред хората в света. Руснакът обяви новината в профилите си в социалните мрежи, публикувайки видео, придружено от текст, в който сподели какво го е подтикнало да започне този нов проект.

"Ето ви доза мигрена. Знам, че съм депресиращ и че имам навика да размишлявам твърде много върху живота и смъртта, но до края на живота си ще се боря за това, в което вярвам, за това, което обичам, и хората, които са важни за мен. От известно време работим върху нещо много важно и скъпо за мен и бихме желали да споделим с вас нещо, което би могло да бъде много повече от един бранд, нещо, което може да помогне на хората и планетата. Нещо, което винаги да бъде символ на надеждата и добротата. Предстои много интересна година и се надявам, че всички заедно ще успеем да донесем малко светлина в този толкова мрачен свят", гласеше посланието на руския тенисист.

Към момента няма информация дали Рубльов е прекратил спонсорския си договор с Nike и дали ще се изявява на корта, носейки облекло на новосъздадения си бранд.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Andrey Rublev (@andreyrublev)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов с нов проект: Често мисля за живота и смъртта, но ще се боря за това, което обичам Мирела Николова
Теми:  
atp | андрей рубльов | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook