Рубльов срещна трудности, но все пак се класира напред на US Open 2021!

от в 22:44 на 01.09.2021
Диана Андреева

Андрей Рубльов намери място в третия кръг на US Open 2021! Това стана факт след като се наложи над Педро Мартинес със 7:6(2) 6:7(5) 6:1 6:1. Мачът бе наистина оспорван, независимо че първоначално Рубльов бе смятан за абсолютен фаворит, но все пак руснакът демонстрира класата си и продължава напред.

Сезон 2020 бе най-добрият в кариерата на Рубльов, но след почивката през декември месец руснакът далеч не е този тенисист, който беше преди. Сега той играе много по-пасивен тенис, а каквото и да се опитва да направи, не успява да намери този интензитет на игра, с който обезкуражаваше противниците си през миналата година. Все пак по време на надпреварата в Синсинати той достигна до 1/4-финалната фаза, където отстъпи на бъдещия шампион Александър Зверев, ала ако не подобри сериозно процента си на вкаран първи сервис, едва ли ще успее да достигне толкова далеч на последния за 2021 турнир от Големия шлем - US Open.

Следващата фаза на турнира Рубльов ще бъде противопоставен срещу победителя между Франсис Тиафо и Гидо Пея, които към момента играят един срещу друг на един от кортовете в Ню Йорк. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов срещна трудности, но все пак се класира напред на US Open 2021! Диана Андреева
Теми:  
us open | андрей рубльов | педро мартинес

Коментари





Следвайте ни в Facebook