Рубльов за новия изблик и разкърваването коляно: В Париж беше по-зле; опитвам да се подобря

от в 10:41 на 03.07.2024
Калоян Соколов

Андрей Рубльов пак го направи. Руснакът за момент изглеждаше преборил своите демони и излъчваше страхотно спокойствие по време на похода си към титлата от Мастърса в Мадрид, но всичко се срина по време на Ролан Гарос, когато видяхме характерните му направо плашещи крясъци, които бяха гарнирани със самонараняване, трошене на ракети и ритници в пейката за почивка.

Световният номер 6 до голяма степен повтори същия репертоар през вчерашния ден, когато допусна вероятно най-лошата загуба в цялата си кариера, отстъпвайки на аржентинския квалификант Франсиско Комесана, който никога не беше печелил мач в ATP Тура.

Изглежда агресивното поведение на руснака дойде в повече на феновете, които напомниха за неговата дисквалификация в Дубай и много от тях изказаха мнение, че е крайно време Рубльов да започне да посещава принудително психолог, защото е много вероятно някой много скоро да пострада на корта, ако той продължи да се държи в същия дух.

"Днес нещата не бяха толкова зле, колкото в Париж. Нямаше да се ударя 7 пъти с ракетата по коляното, ако имах правото да я забия в земята, но на Уимбълдън е забранено, защото трябва да пазим тревната настилка. Не знам. Просто не можех да издържа повече в онзи момент и трябваше да освободя емоциите си по някакъв начин. Благодаря за загрижеността, но всичко е наред" - отговори шампионът от Мадрид на журналистите, които очевидно бяха притеснени от това как тениситът отново разкървави сам своето коляно.

"Никога не се връщам към тези кадри. Споделих ви, че се срамувам и ви каза как никога не съм се държал по-зле в Големия шлем, когато се случиха събитията на Ролан Гарос. Стремя се към това да се самоподобря. Това е процес и изисква време" - завърши изказването на руснака по темата.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Рубльов за новия изблик и разкърваването коляно: В Париж беше по-зле; опитвам да се подобря Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | любопитно | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook