Рубльов за предстоящата среща с Надал: Няма да бъде особено приятно изживяване

от в 15:46 на 16.04.2021
Калоян Соколов

Андрей Рубльов надделя през вчерашния ден над Роберто Баутиста Агут в най-качествения сблъсък досега на надпреварата в Монте Карло и по този начин се класира за четвъртфиналите, където го очаква сблъсък с 11-кратния шапион Рафаел Надал. Именно Матадора е идолът на руския тенисист, а ето какво сподели световният номер 8 за победата си над Агут и предстоящата среща с "Краля на клея":

"Доволен съм от победата, защото двубоят бе много качествен и интересен. Всички знаете колко постоянен играч е Роберто, така че трябваше да покажа максимума от себе си във всяка точка, за да спечеля. Срещу подобни опоненти не получаваш нищо даром, което прави този успех наистина ценен за мен.

"Честно казано не съм много ентусиазиран за мача си с Надал в следващия кръг, защото едва ли ще бъде най-приятното изживяване на света. Той е невероятно силен на клей, но това се очертава като един страхотен тест за мен. Седмицата вече е достатъчно позитивна, което ще ме лиши от изпитването на някакво допълнително напрежение и просто ще се опитам да атакувам при всяка удобна възможност, а тепърва предстои да видим какво ще се получи" - завърши Рубльов.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов за предстоящата среща с Надал: Няма да бъде особено приятно изживяване Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | интервюта | монте карло | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook