Рубльов започна участието си в Барселона с успех, Виньолас отстрани Манарино

от в 13:20 на 21.04.2021
Диана Андреева

Андрей Рубльов за пореден път показа впечатляваща игра на клей и заслужено се наложи над Федерико Гайо на старта в Барселона. Руснакът откри кампанията си в испанския град с успех в последователни сетове - 6:3 6:4. В 1/8-финалния двубой Рубльов ще срещне местния представител Алберт-Рамос Виньолас. 

Руснакът се представи страхотно през миналата седмица в Монте Карло, където отстранявайки Краля на клея Рафаел Надал, се класира за финала на надпреварата, но умората бе причината той да отстъпи в заключителния двубой и да остане на крачка от първа титла на ниво Мастърс 1000 в кариерата си. Днес Рубльов бе далеч от най-добрата си игра на сервис, но отигрванията му от дъното на корта и постоянството му, му позволиха след по-малко от 90 минути да се поздрави с успех. 

В друг мач от ранната сесия на ATP 500 турнира представителят на домакините Алберт-Рамос Виньолас се справи с Адриан Манарино. Испанецът допусна немалко грешки в хода на срещата, но все пак намери своя ритъм и зарадва своите сънародници с победа - 6:4 6:4, за да си осигури среща с Рубльов в спор за място на 1/4-финалите.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов започна участието си в Барселона с успех, Виньолас отстрани Манарино Диана Андреева
Теми:  
адриан манарино | алберт рамос-виньолас | андрей рубльов | барселона | тенис турнир в барселона | федерико гайо

Коментари





Следвайте ни в Facebook