Рубльов започна защитата на титлата си в Санкт Петербург с рутинен успех

от в 20:57 на 27.10.2021
Диана Андреева

Андрей Рубльов не допусна изненада на старта в Санкт Петербург и зарадва своите сънародници по трибуните с двусетов успех. Руснакът се поздрави с комфортна победа над Иля Ивашка, дошла след 6:4 6:4, и уверено продължава напред към четвъртфиналната фаза на надпреварата. Там, Рубльов ще срещне победителя измежду Ботик Ван Де Зандшулп и Себастиан Корда, а същевременно ще се опита да се класира сред последните четири тандема при двойките. 

През изминалата седмица Рубльов допусна неочаквано поражение в столицата на родината си - Москра. Световният номер шест допусна немислим обрат срещу Адриан Манарино, а след загубата сподели в интервю, че не може дори да опише разочарованието, което чувства. Защитаващият шампион на турнира в Санкт Петербург обаче изглежда, че е овладял психологическия си срив и е готов отново да демонстрира класата си на корта. 

Мачът бе изцяло доминиран от сервиращите още от началните минути. Моменти колебания в играта на Ивашка обаче се оказа ключови както в първия, така и във втория сет. Веднъж инкасираше ли брейк, представителят на Беларус не успяваше да намери начин да пробие обратно безпогрешния си противник и това доведе до крайния резултат.


Ето как да гледаме тенис мачове безплатно

Оцени тази статия:
Рубльов започна защитата на титлата си в Санкт Петербург с рутинен успех Диана Андреева
Теми:  
андрей рубльов | Иля Ивашка | тенис турнир в санкт петербург

Коментари

Следвайте ни в Facebook