Рубльов завърши участието си в Лондон с неочакван успех над Тийм

от в 17:34 на 19.11.2020
Марк Хаджижеков

След като допусна загуби в първите си два мача на финалите на АТР в Лондон, Андрей Рубльов реализира изненадваща победа над водача на група ,,Лондон 2020" - Доминик Тийм. Руснакът се поздрави с успеха в двубоя след убедителното 6:2 7:5, за да приключи дебютното си участие в британската столица със стил. 

Мачът започна катастрофално за лидера в групата, който загуби първите четири гейма от срещата. Рубльов пък видимо играеше без напрежение поради силно занижената значимост на този мач, което помогна на руснака да вкара в действие целия си арсенал от оръжия. По същата причина и третият в света не показа най-доброто си лице на корта днес, а скоро след като реализира два пробива, седмият поставен се откъсна напред в сетовете. 

Статуквото се задържа и в началото на втория сет, след като Андрей отново реализира ранен пробив. Сервирайки при 4:3 обаче, руснакът допусна странен спад и след поредица от неточности той ,,подари" подаването си на своя съперник, като по този начин Тийм бе върнат в двубоя. 

В 11-тия гейм на частта Доминик отново бе изправен пред серия от възможности за пробив, като след продължителна борба Рубльов най-накрая отново се откъсна с аванс от пробив. Този път връщане назад за австриеца нямаше, а след уверен сервис гейм дебютантът в Лондон най-сетне реализира първата си победа. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов завърши участието си в Лондон с неочакван успех над Тийм Марк Хаджижеков
Теми:  
андрей рубльов | доминик тийм | Лондон Мастърс | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook