Рубльов: Разочарован съм от поведението си; никога не съм се държал толкова зле на Голям шлем

от в 08:01 на 01.06.2024
Калоян Соколов

Андрей Рубльов беше надигран в последователни сетове от Матео Арналди в третия кръг на Ролан Гарос, а основната причина за поражението се криеше в тоталния психологически разпад на корта от страна на световния номер 6, който забрави за дадената дума пред себе си и беше много далеч от това да бъде спокоен. Шампионът от Мадрид чупеше ракети, спореше със съдии, риташе пейки и за пореден път се самонаряваше на корта, като достигаше до стряскащо високи децибели, когато изразяваше гласно негативните си реакции.

Впоследствие Рубльов беше помолен да коментира своето поведение и емоции по време на двубоя, а ето какво разкри руснакът по време на своята пресконференция:

Тотално съм разочарован от представянето си и най-вече своето поведение. Не си спомням да съм се държал по-ужасно на турнир от Големия шлем. Мисля, че за пръв път нещата са толкова зле в подобна надпревара. Не става въпрос за концентрация. Просто всичко се случи, защото се поставих във възможно най-лошата и дори унизителна позиция спрямо себе си с всички неща, които направих по време на мача. По този начин дадох на Матео крил, с които той полетя и беше абсолютно невероятен в третия сет. Аз се опитах, но вече беше твърде късно да се направи нещо - завърши носителят на 2 "Мастърс" титли.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов: Разочарован съм от поведението си; никога не съм се държал толкова зле на Голям шлем Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | интервюта | Пресконференции | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook