Руне отвърна на критиките: Не съм арогантен извън корта; просто горя в това, което правя

от в 12:25 на 25.04.2023
Мирела Николова

19-годишният Холгер Руне често става обект на критики заради поведението си на корта, което бива определяно от мнозина като незряло и арогантно. Самият датчанин обаче не вижда себе си като такъв, което стана ясно от последното му интервю за Tennis Majors. В него младокът заяви, че държанието му по време на мачове се дължи на неговата огромна страст към играта и няма нищо общо с лицето му извън корта.

"Не бих казал, че съм арогантен. Всъщност съм здраво стъпил на земята. Поведението ми на корта е различно от това извън него. Мисля, че то е вследствие на това, че горя в това, което правя. Страстта ми към тениса и желанието ми да се състезавам са неизмерими. Извън корта обаче не съм такъв, не съм арогантен.

Честно казано, откакто съм по-напред в световната ранглиста, много неща около мен се промениха, но аз си останах същият. Продължавам да влагам много усилия всеки ден и да бъда отдаден до краен предел на спорта и целите си както на корта, така и извън него", сподели още младокът в отговор на въпроса дали славата е оказала някакво влияние върху него.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Руне отвърна на критиките: Не съм арогантен извън корта; просто горя в това, което правя Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook