Рууд отвърна на обвиненията: Руне е лъжец; няма нищо вярно в казаното от него

от в 09:13 на 03.06.2022
Калоян Соколов

Скандинавският тенис отново излезе на световната тенис карта, а това се случи с помощта на младите таланти Каспър Рууд и Холгер Руне, които ни дариха с първокласно шоу в четвъртфиналния си сблъсък на Ролан Гарос. Случилото се извън корта обаче далеч не беше толкова приятно, защото изглежда емоциите взеха връх над играчите и се стигна до неочаквана вражда между тях.

Всичко започна от ръкостискането на мрежата, когато Руне едва погледна своя съперник и впоследствие призна как не е можел да го поздрави по друг начин, тъй като световният номер осем постоянно му е крещял обидни реплики в почивките, а освен това го определи като неуважителен човек, който се държи ужасно с останалите и никога не поздравява. Тийнейджърът дори стигна още по-далеч, разказвайки как норвежецът е дошъл при него в съблекалнята и е отпразнувал победата право в лицето му.

Изглежда всичко това е накарало Рууд да излезе с публична позиция по случая и да защити своето име, като шампионът от Женева е видимо ядосан от обвиненията по свой адрес и напълно ги отрича:

"Казаното от него е една голяма измислица. Нищо от това не се е случило наистина. Да, действително бяхме заедно в съблекалнята след края на мача, само че това е огромно пространство. Там има много други играчи, така че бяхме заели отредените си места и имаше сериозно разстояние между нас. Самият аз си взех ледена вана, хапнах пица и слушах малко музика, докато Холгер седеше през цялото това време в другия край на съблекалнята. След това се прибрах. Изобщо не съм се приближавал до него, а какво остава за частта с празненствата. Той просто създаде една огромна лъжа. Не ме интересува дали ме смята за спортсмен. Това е негово лично мнение. Няма обаче право да създава подобни неверни истории за мен. Надявам се да му е за последно" - коментира първата ракета на Норвегия.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рууд отвърна на обвиненията: Руне е лъжец; няма нищо вярно в казаното от него Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | каспър рууд | любопитно | ролан гарос 2022 | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook