Рууд се заяде с Кирьос; той му отвърна подобаващо и го нарече крадец на точки

от в 08:28 на 30.07.2021
Калоян Соколов

Враждата между Каспър Рууд и Ник Кирьос не е тайна за никого, като датира от двубоя им на Мастърса в Рим през 2019-а година, когато австралиецът бе диксвалифициран в началото на третия сет, след като постоянно кълнеше и започна да размята всички маси и предмети около корта.

Рууд пък реши да отпразнува служебната победа с аргумента, че няма вина какъв идиот е неговият опонент и е доволен от завоюваните точки за ранглистата и прибавените парични средства. Това разгневи Ник, който разкри как би предпочел да гледа прясно боядисана стена, отколкото играта на скандинавеца и отчете, че вероятно норвежецът използва името му, за да може изобщо хората да разберат за неговото съществуване.

Сега схватката между двамата се пренесе изцяло в социалните мрежи, където почитателите на Кирьос имаха шанс да му зададат по един въпрос. Световният номер 14 веднага се възползва от възможността, питайки иронично кой е любимият турнир на червени кортове на родения в Камбера състезател,а отговорът на бившия шампион във Вашингтон не разочарова:

"Любимият ми турнир на клей? Това трябва да е майка ти. Добър играч си, но всички знаем как крадеш точки от тези малки надпревари. Вярвам, че победата ми над Андерсън в първи кръг е доста по-сериозна от всичките ти успехи на клей през последните три седмици" - завърши Кирьос.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рууд се заяде с Кирьос; той му отвърна подобаващо и го нарече крадец на точки Калоян Соколов
Теми:  
atp | каспър рууд | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook