С поглед към Ротердам: Григор тренира в академията Муратоглу заедно с Медведев (видео)

от в 21:12 на 07.02.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров откри новия сезон по отличен начин и показа тенис достоен за челната десетката на света. Българинът допусна загуби на австралийска земя единствено от финалистите в Мелбърн, а именно Новак Джокович и Стефанос Циципас, като самият 22-кратен шампион от Шлема призна, че е изпитал сериозни нива на напрежение в двубоя си с хасковлията и всичко се е решило от няколко точки.

Вполедствие Димитров трябваше да се включи на тазседмичната надпревара в Монпелие, но предпочете да отдели малко повече време за тренировки и ще го видим обратно в Тура за ATP 500 състезанието в Ротердам, което ще стартира още идния понеделник.

В момента пък Григор е временен гост в академията на Патрик Муратоглу, а днес имаше възможността да проведе тренировъчна сесия с Даниил Медведев, който също е жител на Монте Карло и целогодишно използва базата на френския специалист за подготовка.

Самият Медведев също ще вземе участие на турнира в нидерландския град и всъщност двамата с Димитров биха могли да се срещната още на старта, тъй като нашият сънародник няма да е сред поставените играчи в основната схема, а ето и кратко видео от днешното занимание на първата ни ракета и бившия шампион от US Open:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grisho Fan (@grishofan)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
С поглед към Ротердам: Григор тренира в академията Муратоглу заедно с Медведев (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | видео | григор димитров | даниил медведев

Коментари





Следвайте ни в Facebook