Сабаленка: Шарапова никога не ми е била идол, възхищавам се на Серина и Азаренка

от в 10:48 на 09.02.2019
Калоян Пламенов

Една от най-добрите тенисистки в тура при жените Арина Сабаленка призна, че никога не е харесвала Мария Шарапова и рускинята никога не е била сред нейните идоли от детството.

За сметка на това пък представителката на Беларус призна, че винаги се е възхищавала на своята сънародничка Виктория Азаренка, както и на американката Серина Уилямс, която е жива легенда в женския тенис с постиженията до които е достигнала.

"Никога не съм казвала, че Шарапова е моята идолка от детството. Просто не ми се нравеше да гледам нейната игра честно казано. Винаги съм харесвала обаче Виктория Азаренка и Серина Уилямс. Възхищавах им се като дете", обяви тя.

"Дали ми допадат сравненията със Серина? Естествено, че да! Няма как да не бъда щастлива, че ме сравняват с такава велика тенисистка. И все пак обаче да не забравяме, че нивото ми е много по-различно от нейното. Тя беше непобедима в най-добрите си години, а аз тепърва трябва да се доказвам".

"Мисля, че имам добри качества, но трябва да работя още много здраво, за да мога някой ден евентуално дори да се доближа до това, което е Уилямс", каза още представителката на Беларус. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сабаленка: Шарапова никога не ми е била идол, възхищавам се на Серина и Азаренка Калоян Пламенов
Теми:  
Арина Сабаленка | виктория азаренка | мария шарапова | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook