Сабаленка за играта си, татуировката си и относно предстоящия мач с Мертенс

от в 08:40 на 23.10.2019
В

В интервю пред медиите младата Арина Сабаленка сподели малко повече за своето детство и малко повече около нейните идоли в тениса:


"Всъщност, докато растях, гледах повече мачове на Серина Уилямс, отколкото на Мария Шарапова. Предпочитах американката, защото тя спечели четирите титли от Голям шлем за една година, нали? Уилямс беше страхотен играч и бих искала да добавя, че тогава никой не можеше да я победи, тя беше най-добрата. Аз просто харесвах нейния стил, защото го оприличавах на моя начин на игра". -През смях обаче тя добави - "Не мисля, че бих се радвал да играя срещу нея."


Image result for сабаленка


Относно татуировката с тигър, която има, световтата номер 14 разказа: „Мисля, че ще ми се налага да отговарям на този въпрос по време на всеки един турнир, но добре. Получих го, когато бях на 18 или 19, по скоро на 18 и е тигър, защото съм роден в годината на Тигъра. Това беше първото и последното подобно нещо, което правя. Не искам други татуировки.“


За предстоящатата си среща с Елизе Мертенс, Сабаленка разкри: „ Тя е наистина стабилен играч и мисля, че се представя много добре. Спомням си, че сме играли няколко пъти и наистина бяха трудни мачове. Все пак аз съм готов за това и ще бъде голямо предизвикателство. Разбира се имах няколко слабости през миналата година, ала се надявам сега да се справя по-добре. Просто ще изляза там и ще се боря и ще се съсредоточа върху всяка точка и ще се опитам да мисля само за тениса."


Image result for сабаленка


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сабаленка за играта си, татуировката си и относно предстоящия мач с Мертенс В

Коментари





Следвайте ни в Facebook