Сакари: Знам какво ме изведе до победата, но няма да издам тайната си

от в 19:43 на 09.06.2021
Диана Андреева

През миналана година Ига Швьонтек спечели титлата в Париж много неочаквано, но този сезон полякинята бе спрягана за фаворитка още от първия си мач на Ролан Гарос. Изненадата обаче е факт - Мария Сакари сложи край на серията от 22-ва последователно спечелени сета на световната номер девет и се поздрави с убедителен успех - 6:4 6:4. Но как се чувства Сакари след победата и какви очаквания има към себе? На това отговори самата Мария в интервю пред WTA:

"Много съм щастлива, но трябва да овладея емоциите си, защото утре отново излизам на корта. Предстои ми следващ мач, а ако се оставя на емоциите, ще загубя концентрация. И все пак това е сериозно постижение. Семейството и приятелите ми вярваха в мен и ми казаха, че ще успея, но аз даже не можех и да си представя, че подобен развой на срещата е възможен. Търпението и усилените тренировки дадоха резултат и аз наистина се гордея със себе си. 

Без екипа си нямаше да бъде тук през днешния ден. Много  съм им благодарна. Смятам, че знам какво ме изведе до успеха, но няма да ви го споделя, тъй като това със сигурност не е последния начин между нас. Днес ще се съсредоточа върху възстановяването, защото мачът не беше никак лек и се надявам да продължавам толкова уверено и в следващите кръгове."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сакари: Знам какво ме изведе до победата, но няма да издам тайната си Диана Андреева
Теми:  
ига святек | мария сакари | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook