Сам Куери е следващият опонент на Димитров след победа над Денис Новак

от в 18:59 на 15.10.2019
В
Сам Куери беше по-добрият и елиминира квалификанта от Австрия, Денис Новак. Американецът стори това след 7:6(6) 6:4 и по този начин си гарантира мач срещу Григор Димитров.



Куери е добре познат опонент на нашето момче, а Гришо е с баланс от 3:0 срещу този си опонент. Последния мач между двамата обаче датира от далечната 2017 година, когато в Шанхай Димитров спечели с 2:0 категорично, ала оттогава, разбира се, много неща са се променили.

Пабло Кареньо Буста спря Джон Милман в първи кръг на надпреварата в Стокхолм. Испанецът беше по-убедителният на корта и заслужено след 6:4 6:3 си гарантира място напред в надпреварата.



Буста срещна доста трудности в подаванията си през първата част, ала удържайки на натиска на опонента си,  запазвайки се от пробив дори в гейм, където изоставаше 0:40, в крайна сметка не допусна пробиви както в първия, така и във втория сет. Отсреща Милман също не беше безгрешен и след няколко ключови грешки не съумя да се запази и допускайки общо три пробива - един в първата част и два във втората, той отстъпи на опитния си съперник.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сам Куери е следващият опонент на Димитров след победа над Денис Новак В

Коментари





Следвайте ни в Facebook