Само 2 спечелени гейма и нови здравословни проблеми: Андреев напусна ATP 250 турнира в Ещорил

от в 18:08 на 01.04.2023
Калоян Соколов

Адриан Андреев приключи предсрочно участието си в Ещорил. Нашият сънародник за пръв път имаше възможност да участва в квалификациите на ATP 250 надпревара на червени кортове, но изглежда не е преодолял напълно травмата, която го накара да се откаже на четвъртфиналите в унгарския град Сехешфехервар и днес Ади отново не доигра срещата си. Българинът изоставаше с 1:6 1:3 от казахстанеца Тимофей Скатов, когато прецени, че не се намира в достатъчно добра кондиция, за да се бори за направата на обрат и така няма да можем да наблюдаваме родния ни представител по-напред в състезанието.

Първият сет превърна в истински рецитал от страна на Скатов, който на бърза ръка се откъсна напред с 5:0 гейма, а Андреев единствено съумя да се разпише резултатът и частта беше спечелена от световния номер 155 за едва 27 минути игра. 

Адриан започна значително по-добре във втората част, където спечели откриващото си подаване и дори имаше две възможности да поведе с ранен пробив, но четвъртият поставен се измъкна от трудната ситуацията и впоследствие сам реализира брейк, което прекърши съпротивителните сили на Андреев и той прецени да не продължава по-нататъшно участие в двубоя.

По този начин Скатов си осигури сблъсък за влизане в основната схема с един измежду Педро Соуса и Йозеф Ковалик, докато нашето момче през идната седмица ще се включи в основната схема на Чаланджъра в Мадрид, ако всичко е наред с неговото здравословно състояние.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Само 2 спечелени гейма и нови здравословни проблеми: Андреев напусна ATP 250 турнира в Ещорил Калоян Соколов
Теми:  
atp | адриан андреев | бгтенис | ещорил | тимофей скатов

Коментари





Следвайте ни в Facebook