Самонаряване, ритници и крясъци: Рубльов забрави обещанието си и полудя в Париж (видео)

от в 18:38 на 31.05.2024
Калоян Соколов

Спокойствието винаги е било ключовата съставка към успехите на Андрей Рубльов. Руснакът години наред имаше много сериозни проблеми с овладяването на гнева си и накрая това резултира в дисквалификация на надпреварата в Дубай, където той се разкрещя в лицето на един от страничните съдии с обидни думи, въпреки че самият Рубльов отказа да признае използването на груб език спрямо лайнсмена.

Впоследствие световният номер 6 влезе в серия от четири поредни загуби, а самият той призна, че случилото се в Дубай има сериозна роля за последвалите негативни резултати, тъй като той се е опитвал да е максимално хладнокръвен и да не показва никакви емоции, което просто не е в неговата същност.

Руснакът обаче изглеждаше преборил се със своите демони, защото остана абсолютно спокоен по време на всичките си мачове от Мастърса в Мадрид и в крайна сметка спечели титлата, което даде надежда на феновете на Рубльов, че той действително вече е способен да играе на най-високо ниво и същевременно да не губи контрол над поведението си, както самият тенисист обеща, че ще се опита да направи.

Днес обаче шампионът от Мадрид направи огромна стъпка в грешната посока по време на срещата си Матео Арналди от третия кръг на Ролан Гарос. Руснакът в нито един момент не намери най-добрия си тенис, като изглежда напрежението и важността на двубоя го смаза отвътре, защото видяхме цялата му палитра от гневни изблици.

Световният номер 6 се опита безброй пъти да счупи ракетата си в хода на срещата, не спираше да спори със съдийката и дори неколкократно се самонарани, а неговият ментален разпад беше довършен с монолог от направо заплашително силни крясъци и ритници в пейката за почивка, които бяха посрещнати с освирквания от целия корт и логично всичко това доведе до загубата на Рубльов.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Самонаряване, ритници и крясъци: Рубльов забрави обещанието си и полудя в Париж (видео) Калоян Соколов
Теми:  
андрей рубльов | любопитно | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook