Сандгрен: Не съм пират, нямам COVID-19

от в 10:46 на 22.01.2021
Диана Андреева

Американският тенисист Тенис Сандгрен бе един от най-обсъжданите играчи през миналата седмица. Световният номер 50 е дал положителна проба на теста си за COVID-19 преда да отлети за Австралия, но въпреки това бе допуснат на полета и отлетя за Мелбърн, къде в момента заедно с останалите тенисисти е под карантина. 

Но защо Тенис е пристигнал в страната с положителен тест? На това отговори самият Сандгрен в интервю за The age. Ето какво разаказа той:

"Бях представен в такава светлина, сякаш съм нарушил някои правила. Но аз не съм пилат, не се промъкнах на борда на самолета, без да имам разрешение. Когато снимах за Twitter исках просто да развеселя почитателите си, но вместо това се създасе невероятен скандал.

В САЩ лекарите ме посъветваха да не се тествам за вируса в продължение на три месеца, тъй като преди известно време изкарах вируса, но все още има възможност да дам позитивна проба, независимо че се възстанових. Знам, че не мога да бъда преносител на инфекцията, сигурен съм в това “, завърши Сандгрен.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сандгрен: Не съм пират, нямам COVID-19 Диана Андреева
Теми:  
тенис сандгрен

Коментари





Следвайте ни в Facebook