Сърджан Джокович: Тенисът е спорт за богати хора

от в 21:09 на 13.02.2020
Диана Андреева

Въпреки победата на сина си, Сърджан Джокович - бащата на световния номер едно, не одобри отношението на публиката, която гледаше финала на Australian Open по трибуните. По време на срещата повечето хора подкрепяха Тийм, особено когато австриецът беше близо до победата в четвъртия сет. 


„Седемкратен шампион на Australian Open играе на Center Court. Той никога не е загубил нито един финал, срещу нито един австриец, но феновете аплодират австриеца - представете си това неуважение към Новак“, каза Сърджан.



„Тенисът е спорт за богати хора и те не могат да приемат, че някой, роден в такава бедна и малка страна като Сърбия, е най-добрият тенисист през последните 10 години“, заяви Сърджан Джокович пред "telegraf.rs". 


„През 2020 Новак ще настигне Федерер, тъй като ще спечели останалите три турнира от Големия шлем. Около шести или седми октомври, Джокович ще изпревари Роджър за най-много седмици под номер едно в ранглистата и също така ще спечели Олимпийските игри в Токио"- добави бащата на сърбина.



Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Сърджан Джокович: Тенисът е спорт за богати хора Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook