Мачове на живо
Очаквано начало 14:00ч.
Григор Димитров
Ян-Ленард Щруф

Саша започна с чиста победа; Шварцман е аут

от в 17:17 на 01.05.2019
В
Водачът в схемата в Мюнхен - Саша Зверев, се класира напред след победа със 7:5 6:1 срещу Хуан Игнасио Лондеро за едва 64 минути игра, като интересна подробност е, че двамата не стигнаха до дюс нито веднъж по време на срещата.Тенисистите започнаха колебливо и сервираха слабо, като това доведе до четири пробива в първите осем гейма, а по този начин закономерно се стигна до 4:4, въпреки че Саша имаше аванс от 4:1. Нещата все пак си дойдоха на мястото, след като Зверев, макар и минимално, вдигна оборотите и успя да реализира късен брейк при 6:5, с което той успя и да отмени тайбрека.

Агресията в играта на миналогодишния шампион на турнира се засили още повече, а германецът стана изключително константен от дъното на кортя, като по този начин, отпускайки едва седем точки след 1:1 на Лондеро, в крайна сметка първият поставен се поздрави с успеха в срещата.

https://twitter.com/ATP_Tour/status/1123573491054387201?s=19

В следващия кръг Саша ще срещне шампиона от Хюстън - Кристиан Гарин. Чилиецът реализира чиста победа и елиминира шестия поставен - Диего Шварцман, след 6:1 7:5.

Нисичкият аржентинец и Гарин си размениха общо осем брейка, а във втория сет, както в първата част от мача на Зверев, до 4:4 тенисистите си разменаха също по четири пробиива.

Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Саша започна с чиста победа; Шварцман е аут В

Коментари

Следвайте ни в Facebook