Саша Зверев с официално становище относно обвиненията в насилие над Шарипова

от в 19:32 на 27.08.2021
Мирела Николова

Един от най-авторитетните световни журналисти Бен Ротенберг през вчерашния ден публикува част от свое интервю с бившата приятелка на Александър Зверев - Олга Шарипова, в което тя твърди, че тенисистът ѝ е прилагал непрекъснато домашно насилие. Това имаше сериозен отзвук в социалните мрежи, като една част от хората бяха силно разочаровани от германеца, докато други не повярваха на рускинята и застанаха зад Саша.

По всичко изглежда, че този казус ще бъде решен в съда, тъй като днес Зверев излезе с официално становище, в което напълно отхвърли подобни обвинения и заяви, че ще предприеме съдебни действия както срещу Олга, така и срещу автора на материала.

„Адвокатите ми в Германия и САЩ вече се заеха с този въпрос. Те вече са се сдобили със съдебно разпореждане срещу автора и медията, които публикуват тези неверни обвинения. Съдът изслуша нашите аргументи и постанови, че отправените обвинения са лъжливи и целящи да опетнят името ми. Вследствие на това адвокатите са предприели по-нататъшни действия срещу медията и автора на този материал.

Категорично и недвусмислено отричам да съм малтретирал Олга. Също така напълно подкрепям идеята за създаване на комисия на ATP, която разглежда случаи на домашно насилие. Няма да коментирам повече тази тема“, написа Зверев в социалните мрежи.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Саша Зверев с официално становище относно обвиненията в насилие над Шарипова Мирела Николова
Теми:  
atp | александър зверев | любопитно | Олга Шарипова

Коментари





Следвайте ни в Facebook