Саша Зверев започна с трудна победа участието си на Кьолн II

от в 21:46 на 21.10.2020
Диана Андреева

Макар че срещна известни трудности, Александър Зверев успя да се съвземе и зарадва родната публика, справяйки се със съпротивата на 44-ия в световната ранглиста - Джон Милман. След близо два часа прекарани на корта, германецът съумя да затвори мача в своя полза - 6:0 3:6 6:3.

След като през миналата седмица показа много високо ниво на игра, печелейки титлата именно на същите кортове, Саша много вдигна очакванията към себе си и сякаш това напрежение му се отрази в днешната среща, принуждавайки го да изгуби втория сет. Въпреки проблемите, които имаше, младият германец показа, че не случайно е толкова напред в световната ранглиста и се завърна в мача, като без никакви затруднения слспечели решаващата част и така сложи край на срещата.

По този начин Зверев си осигури участие в 1/4-финалите на Кьолн II, където му предстои двубой срещу Адриан Манарино. Срещата ще бъде четвърти двубой между двамата тенисисти, като до сега Манарино е взимал само един сет на младия германец, а това се случи по-рано този сезон - на 1/16-финалите на US Open.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Саша Зверев започна с трудна победа участието си на Кьолн II Диана Андреева
Теми:  
александър зверев | кьолн 2

Коментари





Следвайте ни в Facebook