Сбъдната мечта: Карла Суарес Наваро и приятелката ѝ вече се радват на близнаци (снимка)

от в 11:54 на 27.06.2023
Мирела Николова

Карла Суарес Наваро и нейната партньорка - футболистката Олга Гарсия, станаха майки на две близначки. За раждането на децата споделиха самите те чрез публикация в социалните мрежи, от която става ясно също така, че момичетата ще носят имената Ноа и Она.

"Изключително сме щастливи, че вече сме четиричленно семейство. Започваме ново приключение, изпълнено с щастие и любов! Чувството да доведеш две момичета на този свят, е неописуемо. Това е една огромна отговорност за нас и нямаме търпение да ги видим как растат. Ден, който никога няма да забравим, момент, който ни изпълва с любов и грижа", каза бившата №6 в света.

"Карла, ще ти бъда вечно благодарна, че ми направи възможно най-красивия подарък за рождения ден, както и за това, че си толкова смела и истински боец", добави Олга в Instagram.

Припомняме, че през септември 2020 година Суарес Наваро сподели, че страда от лимфома на Ходжкин, но 7 месеца по-късно обяви радостната новина, че е успяла да се пребори със заболяването и да се възстанови напълно. Още през следващия сезон тя се завърна на корта и взе участие в последните три турнира от Големия шлем и Олимпийските игри в Токио, преди да сложи край на кариерата си по време на Финалите на Billie Jean King Cup.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от • OLGΔ GΔRCÍΔ • (@olga_garcia11)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сбъдната мечта: Карла Суарес Наваро и приятелката ѝ вече се радват на близнаци (снимка) Мирела Николова
Теми:  
wta | карла суарес наваро | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook