Семейна идилия: Бурната радост и емоции, които Алкарас сподели със своите родители (видео)

от в 19:52 на 10.06.2024
Елеонора Александрова

Карлос Алкарас извървя сякаш за миг пътя от обещаващ млад талант до един от най-добрите играчи в световния тенис. На едва 21-годишна възраст, испанецът може да се похвали с три "мейджър" титли на трите настилки, като единствения трофей от Големия шлем, който не е попаднал в ръцете на таланта е този в Аустрелиън Оупън. Вчера световният номер две спечели надпреварата на Ролан Гарос след 5-сетова драма срещу Александър Зверев.

Освен шампион, Карлитос очевидно е и син за пример. По време на шампионската си реч ибериецът спомена ролята на родителите си в жизнения си път, разказвайки за техните саможертви, които са били в основната да се превърне в човека,  който е в момента.

Майката на Карлос, Вирхиния, е неизменна част от лагера на сина си още от пробива му през 2022-ра година. Баща му, на когото е кръстен тенисистът, е доста по-запознат с играта, като дори се е състезавал на професионални ниво, а вчера те определено бяха най-гордите и щастливи родители на света, след като можеха да изживеят триумфа на своя син от трибуните, а впоследствие Карлитос отиде при своите майка и баща, като станахме свидетели на един трогателен семеен миг, в които членовете на фамилията Алкарас не можеха да скрият своите сълзи на радост в очите си.

Източник: Essentially Sports


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Семейна идилия: Бурната радост и емоции, които Алкарас сподели със своите родители (видео) Елеонора Александрова
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook