Семейна идилия: Федерер се наслаждава на почивка с децата си в Гърция (снимки)

от в 19:15 на 15.07.2022
Мирела Николова

Роджър Федерер планира да се завърне на корта в края на септември, за да вземе участие в демонстративната отборна надпревара Laver Cup, която през този сезон ще се проведе в лондонската зала "O2 Арена" между 23 и 25 септември. Последният официален двубой с участието на Маестрото се състоя по време на четвъртфиналите на миналогодишния Уимбълдън, когато швейцарецът допусна четирисетова загуба от Хуберт Хуркач. След това той призна, че отново е почувствал болка в коляното и въпросната травма го държи извън игра вече повече от една година.

Наскоро 20-кратният шампион от Големия шлем даде интервю, в което намекна за скорошно отказване, споделяйки как вече е привикнал към живота си извън спорта и не изпитва нужда от това да играе тенис. Той също така спомена как желанието му за игра вече започва да отстъпва място пред семейството и грижите за четирите му деца.

Пренаредените приоритети на легендарния швейцарец си проличават и от появилите се през последните дни снимки от семейната му почивка на остров Парос в Гърция. Това предизвика сериозна вълна безпокойство от страна на феновете на бившия №1, за които това е знак, че все повече наближава краят на забележителната му кариера.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Семейна идилия: Федерер се наслаждава на почивка с децата си в Гърция (снимки) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook