Семейство Джокович прекрати пресконференция след въпрос за болестта на Новак

от в 19:51 на 10.01.2022
Мирела Николова

Една от най-обсъжданите теми през последната седмица намери своята развръзка, след като съдът в Австралия разгледа подадената жалба от Новак Джокович относно решението на правителството на щата Виктория да не го допусне в страната. По-рано днес съдия Антъни Кели се произнесе окончателно и отсъди делото в полза на световния номер едно. Сърбинът получи свобода и вече дори проведе тренировка на Rod Laver Arena, заявявайки, че иска да се състезава на Аустрелиън Оупън въпреки всичко случило се.

Скоро след решението на съда семейството на Джокович даде поредната си пресконференция в Сърбия, на която отговори на въпроси, свързани с изминалите събития. Тя обаче бе подозрително прекратена, след като един от журналистите отправи въпрос относно преболедувания от Новак COVID-19, който всъщност е и причината сърбинът да получи "медицинско изключение". 

Съществуваха множество съмнения, касаещи въпроса дали наистина световният №1 се е сблъскал с болестта, но днес бе публикуван документ, който потвърждава това, че Джокович е дал положителен тест за COVID-19 на 16 декември. Остават известни въпросителни и относно факта, че сърбинът е имал появи на публични събития след диагностицирането си с коронавирус, на които не носи предпазна маска. 

Именно с това бе свързан и въпросът на един от присъстващите журналисти, който поиска да чуе детайли за болестта на Новак, както и защо не е бил в изолация в дните след потвърждаването на заразата. "Целият процес бе предаван на живо, всичките документи са публични и легални. Тази пресконференция се прекратява за момента. Благодарим ви за вниманието!", завърши по-малкият брат на Ноле.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Семейство Джокович прекрати пресконференция след въпрос за болестта на Новак Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2022 | джордже джокович | казусът джокович | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook