Семейство от 4: Каролине Вожняцки е бременна с второто си дете

от в 11:03 на 20.06.2022
Калоян Соколов

Каролине Вожняцки имаше фантастична тенис кариера, през която прекара цели 71 седмици на върха в световната ранглиста, превръщайки се в първата скандинавка оглавявала подреждането на WTA. Датчанката обаче дълго време се разминаваше със спечелването на титла от Големия шлем, но все пак сбъдна своята голяма мечта, след като триумфира на Аустрелиън Оупън през 2018-та година. Именно Мелбърн беше мястото, на което Вожняцки прекрати своята кариера. Бившата номер едно го стори пред две години, отстъпвайки от Онс Жабер в третия кръг на турнира.

Професионалният спорт изглежда не липсва на Каролине и тя не дава никакви признаци за завръщане на корта. Скандинавката се радва на семейния си живот с бившия баскетболист Дейвид Лий, а щастливата двойка се сдоби с дъщеря през миналия юни, когато на бял свят се появи малката Оливия.

Вчера пък датчанката обяви радостната новина, че нейното семейство ще се разшири с още един член. Тенисистката публикува кадър, на който държи снимка от вече преминалия ултрзвук и не скри колко е щастлива от факта, че ще става майка за втори път.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Семейство от 4: Каролине Вожняцки е бременна с второто си дете Калоян Соколов
Теми:  
wta | каролине вожняцки | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook