Семейството на Басилашвили обвинява бившата му съпруга в изнудване

от в 15:39 на 25.05.2020
Анисия Стоева


Световният номер 27- Николоз Басилашвили беше обвинен в прилагане на физическо насилие върху бившата си жена- Нека Дорокашвили. Тя споделя, че е била ''физически малтретирана'' от грузинския тенисист в присъствието на 5-годишния им син. Но семейството на Николоз признават, че бившата му съпруга ги е изнудвала.

Грузинският играч беше арестуван в неделя, преди съдът в Тбилиси да го освободи под гаранция от 30 000 долара. Според репортерите обаче Николоз няма да обсъжда публично нищо, докато не дойде време за официалното му изслушване пред съда, където ще защитава правотата си.

басилашвили

Басилашвили обяви, че не иска публично да критикува бившата си съпруга, защото независимо от всичко, тя е майка на сина му- Лукас. Тенисистът казва, че главната му цел е доказване на невинността си по начин, по който няма да нарани сина си при никакви обстоятелства.

,,Съжалявам и се извинявам на публиката за събитията, които се случват около семейството ми. Аз усещам всяка ваша подкрепа и любов, за които съм безкрайно благодарен", споделя Басилашвили.

басилашвили

От друга страна, бившата жена на Николоз твърди, че тя просто е отишла да прибере сина си от къщата му, но бащата на Николоз я заплашил с нож пред сина им.

"Нямаше никакъв имуществен спор, свързан с инцидента. Бяхме разрешили този проблем отдавна; приключихме с преговорите'' споделя Нека.

,,Причината за спора е все още непонятна за мен, аз просто отидох да прибера сина си. Още върви разследване, не очаквах да го пуснат под гарация''- добави още бившата съпруга на Басилашвили.

басилашвили

Логично, семейството на Басилашвили обвиниха Нека, че това не е първият път, в който тя се опитва да опетни кариерата на Николоз и семейството му. Според репортерите родителите на тенисиста твърдят, че тя им създава конфликти още от развода, тъй като тя никога не е искала да се разделят.

басилашвили

В репортажите се казва, че Нека дори се опитала да заведе под отговорност майката на Басилашвили за прилагане на домашно насилие над внука си след развода. Стигна се и до дело, но не бяха намерени доказателства.

В обявлението на родителите на Николоз се казва, че Нека нахлула в дома на семейството на грузинеца и се опитала да създаде конфликт без никаква причина. Въпреки всичко, не са били открита доказателства за този случай, за разлика от този от последните дни. Съдът ще обсъди обвинението на 16-ти юли, 2020.

басилашвили

,,Процесът продължава. Вярваме, че Николоз ще докаже невинността си в най-скоро време'', с това приключва обявлението.

Надяваме се, че истината ще надделее.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Семейството на Басилашвили обвинява бившата му съпруга в изнудване Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook