Сензацията Андрееску с обрата на годината, оцеля след невероятна драма в Маями

от в 08:11 на 22.03.2019
Калоян Пламенов

Младата канадка Бианка Андрееску, която в момента е най-голямата сензация на световния тенис заедно с лидерката при жените Наоми Осака, бе на косъм от нелепо отпадане още в първия кръг на турнира в Маями. Тя обаче успя да покаже характер и по невероятен начин да се справи с трудната ситуация срещу румънката Ирина Камелия Бегу.

Канадската тенисистка, която има румънски корени, стигна до успеха след 4:6, 7:6(2), 6:2 за 2 часа и 35 минути игра.

В първия сет двете си размениха по пробив, а Бегу стигна отново до пробив аванс за 3:2 гейма и след това си спечели всяко едно от своите подавания, за да поведе със сет аванс в резултата.

Във втория сет Ирина проби още на старта, но последва моментален рибрейк. Румънката стигна до два пробива аванс след пробиви в третия и петия гейм, а след това увеличи преднината си на 5:1 гейма.

Тогава обаче дойде момента на Бианка, която спаси мачбол и в крайна сметка обърна резултата до 6:5 в своя полза, а след това стигна до тайбрек. Него тя успя да спечели със 7:2 точки, а в третия сет разпила своята противничка след пробиви в първия и седмия гейм. 

Нейната следваща противничка е София Кенин.

Известно е, че младата канадка Бианка прави фурор от началото на сезона и доста сензационно спечели турнира в Индиън Уелс през миналата седмица. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сензацията Андрееску с обрата на годината, оцеля след невероятна драма в Маями Калоян Пламенов
Теми:  
бианка андрееску | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook