Сензационно: Андрей Рубльов подаде заявка за квалификациите на Sofia Open

от в 13:08 на 20.10.2020
Валери Андреев

Тенисистът извоювал цели 4 титли на ниво ATP през сезон 2020 - Андрей Рубльов заяви участие в квалификациите на тазгодишния Sofia Open! Късната заявка на състезателя му попречи да попадне директно в основната схема на надпреварата, ала все пак феновете на тениса ще могат да гледат руснака най-малко на пресявките на турнира.

Впечатляващи са и останалите имена заявени за квалификациите в София, в които към момента попадат общо петима, триумфирали с титли от АТП турнири през 2020 г. Юго Юмбер - шампион в Оукланд през януари, Кайл Едмънд (шампион в Ню Йорк през февруари), Ласло Джере (шампион в Сардиния), Иржи Весели (шампион от Пуна през февруари). Освен тях обаче впечателние правят Жил Симон (бивш №6 в света), звездата на NextGen - Яник Синер (четвъртфиналист от "Ролан Гарос"), Мартон Фучович, Камерън Нори, Франсис Тиафо, Александър Бублик, Йошихито Нишиока и Стефано Травалия.

Наистина е впечатляващо за какъв набор от тенисисти говорим не само в основната схема на надпреварата, а и в нейните пресявки, които ще бъдат на изключително високо ниво.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сензационно: Андрей Рубльов подаде заявка за квалификациите на Sofia Open Валери Андреев
Теми:  
sofia open | андрей рубльов | квалификации sofia open

Коментари





Следвайте ни в Facebook