Серина не сгреши срещу Азаренка в първия си мач в Индиън Уелс (видео)

от в 07:10 на 09.03.2019
Калоян Пламенов

Серина Уилямс започна с победа от 7:5, 6:3 срещу Виктория Азаренка участието си в Индиън Уелс. Двете спретнаха звезден сблъсък още в началото на турнира, а американката показа, че се е подготвила доста по-добре за надпреварата и в крайна сметка излезе крайна победителка.

Това бе и 18-а победа за по-малката от сестрите Уилямс над беларуската тенисистка, както и първа среща между тях от 2016 година насам. Мачът приключи за 2 часа и 8 минути, а първият сет бе изпъстрен с пробиви.

Вика проби в третия гейм, но Серина веднага направи рибрейк. Представителката на Беларус отново поведе с пробив след такъв в петия гейм, но отново той бе върнат на момента от американската тенисистка.

След това Уилямс проби за 5:3 в осмия гейм. Азаренка върна пробива. В дванадесетия гейм обаче американката проби решително и спечели сета. Вторият сет започна с пробив още на старта в полза на Азаренка, но Серина го върна моментално.

Двете си спечелиха следващите няколко подавания преди американката да пробие решително в осмия гейм и след това да си вземе подаването, за да спечели втория сет, както и самия мач.

В третия кръг Уилямс ще се изправи срещу Гарбине Мугуруса. Двете с испанката имат общо пет мача, като американската тенисистка води с 3:2 победи. За последно те се срещнаха на "Ролан Гарос" през 2016 година, когато испанската състезателка стигна до успеха. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина не сгреши срещу Азаренка в първия си мач в Индиън Уелс (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
виктория азаренка | серина уилямс | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook