Серина претърпя най-тежката загуба в кариерата си (видео)

от в 09:55 на 01.08.2018
Калоян Пламенов

Серина Уилямс претърпя най-тежката загуба в своята професионална кариера, след като отстъпи на британката Джоана Конта в среща от първия кръг на турнира в Сан Хосе.

Конта стигна до категоричен успех с 6:1, 6:0 само за 51 минути. 

Предишното най-тежко поражение за нея бе на финалите в Сингапур през 2014 година от Симона Халеп, когато румънката стигна до успех след 6:0, 6:2 над мощната американка.

Серина практически взе само първия гейм в срещата, а след това нейната противничка направи серия от 12 поредни гейма и спечели повече от категорично. В следващия кръг Джоана ще спори със София Кенин. 

Това бе и първи успех на британката над американската тенисистка от общо два изиграни мача между двете. Тежката загуба е много изненадваща за Уилямс, която не приличаше на себе си по време на мача, тъй като тя направи силно представяне на Уимбълдън и дори игра финал. 

"Знам, че мога да играя милион пъти по-добре от това, което показах. За радост или не имам толкова много други неща в моето съзнание, така че дори не мога дори да се шокирам от тази загуба. Ще си извадя изводите от този мач и ще се стремя да се коригирам", бе краткият коментар на американката. 


Форум - Дискусия на живо



Оцени тази статия:
Серина претърпя най-тежката загуба в кариерата си (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
джоана конта | серина уилямс | тенис турнир в сан хосе

Коментари





Следвайте ни в Facebook