Серина продаде луксозното си имение в Бел Еър на огромна финансова загуба

от в 15:45 на 14.04.2019
Калоян Пламенов

Серина Уилямс бе принудена да намали драстично цената на луксозното си имение в Бел Еър, за да го продаде. Тя бе пуснала имота за 9.3 милиона паунда преди 18 месеца, но в крайна сметка след като никой не прояви интерес да го закупи тя бе принудена да го намали с внушителните 3.1 милиона паунда.

Все пак според британското издание "Сън" са се намерили купувачи, които са купили бижуто на Уилямс за 6.2 милиона в английска валута. Бел Аър e край Лос Анджелис, а американката не използва толкова често имота и в крайна сметка е решила да се отърве от него.

Тя закупи дома през 2006 година за 9 милиона паунда и преди известно време живееше в него със съпруга си Алексис Оханян, но в крайна сметка от известно време двамата не обитават луксозния имот.

Той е построен през 80-те години на миналия век и обхваща три акра земя, като разполага с уютен плувен басеин и дори частни туристически пътеки. 

Странното при него обаче е, че няма тенис корт. При всички положения това е лоша сделка за американката, тъй като загуби сериозна сума пари от продажбата на имота си. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина продаде луксозното си имение в Бел Еър на огромна финансова загуба Калоян Пламенов
Теми:  
серина уилямс | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook