Серина Уилямс: Ако бях на мястото на Зверев, то щяха да ме вкарат в затвора

от в 14:57 на 05.03.2022
Калоян Соколов

Измина повече от седмица, откакто Александър Зверев беше дисквалифициран от надпреварата в Акапулко, тъй като отправи куп обиди към главния съдия и нанесе поредица от удари с ракетата си по неговия стол, докато не спираше да го гледа заплашително. Самият арбитър напусна корта почти тичешком, а ситуацията ескалира до такава степен, защото германецът не беше съгласен с едно от отсъжданията в срещата си от турнира на двойки, което беше с главна тежест за последвалата загуба на Саша и партньора му Марсело Мело.

Серина Уилямс пък беше помолена да коментира въпросната ситуация, а 23-кратната шампионка от Шлема не се поколеба да изрази максимално откровеното си мнение по въпроса:

"Ако бях постъпила по същия начин, то вероятно щях да бъде вкарана в затвора. Категорично в тениса съществуват двойни стандарти, а аз самата съм била в период на пробация заради поведението си на корта. Понякога виждаш различни ситуации в Тура, които те карат да се замислиш дали определените организации биха постъпили с теб по същия начин, ако си в подобно положение" - завърши Уилямс.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Серина Уилямс: Ако бях на мястото на Зверев, то щяха да ме вкарат в затвора Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервю | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook