Серина Уилямс се сгоди за по-млад от нея милионер!

от в 00:52 на 30.12.2016
Георги Христов

Серина Уилямс обяви своя годеж за съоснователя на социалната платформа Reddit Алексис Оханян. Тя разкри, че е нямало как да откаже на романтичното му предложение. 35-годишната Уилямс е по-възрастна от своя любим, който е на 33.

Reddit е социална медия, която обединява потребителите си по различни теми. Там те могат да създават съдържание и да дискутират множество въпроси. Оханян създава платформата през 2005. Reddit вече се радва на 234 милиона уникални посетители месечно и е 11-ият най-посещаван сайт в САЩ.

"Прибрах се малко късно у дома. Видях някаква чанта, приготвена за мен. Имаше и куфар с надпис: Посока - Рим”. Посетихме мястото, където беше първата ни среща. Кръгът бе затворен. Седнахме на масата, където случайността ни събра. Този път не беше случайност, а избор. Той каза онези четири думички и аз откликнах: Да", призна Уилямс в... Reddit.

I said yes from isaidyes

От своя страна Оханян уточнява, че се чувства като "най-щастливия мъж на планетата", след получения отговор от дамата на сърцето му. Досега Уилямс никога не е споменавала за отношенията си с Оханян пред медиите. Според слухове двамата са се срещнали за първи път на турнира в Рим през 2015-а. Впоследствие те са засечени на вечеря през ноември същата година.

В момента Серина Уилямс е най-успешната действаща американска атлетка. Тя спечели своята първа титла от Големия шлем на 17 години през 1999-а година и дотук има общо 22 в колекцията си. На върха в световната ранглиста е прекарала изумителните 300 седмици, а от тях 186 бяха поредни - до септември тази година.

В същото Оханян е популярен главно със сайта Reddit, който създава заедно със своя съквартирант в колежа Стив Хъфман преди 11 години. Самият Оханян пише в социалните мрежи неотдавна: "Преди година се превърнах в най-големия тенис фен. Това бе едно от най-добрите ми решения." Любимият на Серина бе забелязан да стои до майката на Серина още по време на Уимбълдън.

Иначе Серина следва професионалните си ангажименти и вече е пристигнала в Нова Зеландия. Тя ще започне новия сезон на турнира в Окланд от 2-и януари.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина Уилямс се сгоди за по-млад от нея милионер! Георги Христов
Теми:  
reddit | алексис оханян | звездни двойки | редит | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook