Сериозен раздор в семейството на Андре Агаси: Получи смъртни заплахи от сестра си

от в 18:09 на 19.10.2021
Калоян Соколов

Андре Агаси безспорно е една от живите легенди на тениса и е обичан из целия свят, но нещата не стоят точно по този начин, когато говорим за някои членове от семейството му. Американецът винаги е имал сложни отношения с баща си Майк, който е известен с деспотичното си поведение и е причината за омразата на бившия номер едно към спорта.

Преди две години пък Андре влезе в сериозен скандал с голямата си сестра Рита. Тогава 60-годишната жена се отказа публична от сина си Скайлар, тъй като не подкрепяше неговия начин на живот. Tова накара осемкратният шампион от Шлема да вземе под крилото си своя племенник, а в момента момчето живее именно в дома на Андре и съпругата му Щефи Граф.

Майката на младежа приема тежко тази подадена ръка към него и намразва истински брат си, което я кара преди няколко дни да отправи директни смъртни заплахи по адрес на бившия състезател: 

"Мразя те. Искам те мъртъв! Ти ше гориш в ада и искам да ти се случи. Ще се смея на твоите сълзи". - завършват грозните клетви.

Въпросните обстоятелства са и причината, която е накарала Агаси да обмисли евентуалното наемане на бодигарди за предстоящото събитие на 22 октомври, когато той и Щефи ше подновяват своите брачни клетви.

Източник:firstsportz.com

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сериозен раздор в семейството на Андре Агаси: Получи смъртни заплахи от сестра си Калоян Соколов
Теми:  
atp | андре агаси | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook