Сериозни заявки от Зверев: Обяви се за част от новата Голяма тройка в тениса

от в 17:30 на 22.12.2021
Калоян Соколов

Александър Зверев завърши година по възможно най-добрия начин, след като спечели финалите на ATP за втора поредна година и така отново се завърна на върховата си трета позиция в световната ранглиста. Германецът обаче няма никакво намерение да спира дотук и е крайно решен да поеме главната роля в битката за разпределението на големите титли през новия сезон, а ето какво още сподели Саша пред ZDF:

"Мисля, че ситуацията в тениса до голяма степен ще остане подобна на тази от последните шест месеца. Преди всички говореха за Новак, Роджър и Рафа, докато сега важните трофеи се разпределят между Джокович, Медведев и мен. Очаквам до голяма степен нещата да се запазят по същия начин през 2022-а и ние да се превърнем в новата Голяма тройка в тениса.

Усещам как съм все по-близо до изкачването към първата позиция в света, но първо трябва да спечеля надпревара от Големия шлем. Истината е, че са ми останали само две големи цели, а това са достигането на върха в ранглистата и спечелването на "мейджър" титла. Вярвам напълно в своите способности и се надявам да постигна всичко това още на Откритото първенство на Австралия - завърши Зверев.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сериозни заявки от Зверев: Обяви се за част от новата Голяма тройка в тениса Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | даниил медведев | интервюта | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook