Сериозно разочарование: Андреев загуби от играч без класиране в ранглистата

от в 08:27 на 30.05.2022
Калоян Соколов

Адриан Андреев загатна, че се връща обратно към най-добрата си форма, след като през миналия месец достигна до четвъртфиналите на силния Чаланджър в Сарасота. Тогава обаче го сполетя поредната травма и той трябваше да отсъства от кортовете за няколко седмици. Оттогава насетне пък родният ни представител не е записал победа и вчера регистрира едно от най-неприятните си поражения в своята кариера. Българинът трябваше да премери сили с американеца Мърфи Касоне в откриващия кръг от квалификациите на надпреварата в Литъл Рок и беше в ролята на абсолютен фаворит за продължаване напред, само че неранкираният му опонент стигна до сензационен успех - 6:4 3:6 6:3.

Тийнейджърът изненада с представянето си още от самото начало, докато Андреев не изглеждаше максимално концентриран и постоянно се забъркваше в неприятности на собствен начален удар. Касоне пък дочака своя миг, за да пробие и не отпусна нито един брейкбол на родния ни представител в хода на целия първи сет.

Впоследствие нашият сънародник стабилизира изявите си на ретур и именно той изглеждаше по-солиден на корта в следващите минути. Класата на световния номер 364 постепенно започна да взема превес, което го изведе до първи пробив в мача и скоро общият резултат беше изравнен, макар че Ади трябваше да отразява три възможности за рибрейк в последния възможен момент.

Изглеждаше, че оттам насетне няма да има път за американеца обратно в двубоя, но въпросните очаквания бяха напълно опровергани от него, защото местният представител отново стана безпогрешен на начален удар и се възползва от колебанията на софиянеца, за да постигне най-значимата си победа в професионалния тенис досега.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сериозно разочарование: Андреев загуби от играч без класиране в ранглистата Калоян Соколов
Теми:  
адриан андреев | бгтенис | литъл рок | мърфи касоне | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook