Сесил Картанчева открива своя тенис академия!

от в 16:27 на 21.03.2021
Диана Андреева

Бившата първа ракета на България при дамите Сесил Каратанчева ще открие собствена тенис академия в страната ни! Тенис центърът ще бъде разположен в централната част на София, а повече около проекта разказва именно шампионката на Ролан Гарос 2004 при девойките:

„Академията ще се намира в центъра на София, целта ни с моя партньор е да започнем работа в средата на април. Много съм мотивирана и искам всичко да е по западен модел. В комплекса ще има шест клей корта с осветление. Освен това ще има баскетболна зала, футболни игрища, зала за събитие, кафене и безплатен паркинг. В академията ще помагам да се развива таланта на малките тенисисти и се надявам да пренеса опита си от най-големите школи в света“, завърши Каратанчева в интервю пред БНР. 

Каратанчева безспорно има на какво да научи тепърва прохождащите играчи в спорта. Зад гърба си Сесил има девет титли на ниво ITF, а през 2005 година достига до топ 40 на световтата ранглиста. Очаква се академията да отвори врати през следващия месец, а как ще изглежда проектът и малко повече информация за него можете да видите тук:

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО - Сезон 2021!! Сгушени до парк ,спокойствие и тишина в идеален център на столицата ,на...

Публикувахте от Тенис Академия Сесил Каратанчева в Събота, 20 март 2021 г.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сесил Картанчева открива своя тенис академия! Диана Андреева
Теми:  
българия | каратанчева | сесил каратанчева | софия | тенис бг сесил каратанчева

Коментари





Следвайте ни в Facebook