Сезонът на трева е тук: Григор Димитров открива програмата на централния корт в Куинс

от в 20:46 на 16.06.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров ще стартира още утре участието си на ATP 500 надпреварата в Куинс. Бившият шампион ше открие тазгодишната програма на централния корт, изправяйки се срещу Адриан Манарино в първия кръг на турнира. Досега българинът няма загуба в 5-те си срещи с френския ветеран, като съвсем наскоро го надви с убедителното 6:3 6:3 на Мастърса в Индиън Уелс.

Точно този мач пък беше началото на поредица от осем поражения за шампиона на Sofia Open, който обаче прекъсна негативната тенденция през тази седмица на тревната надпревара в Хертогенбош, където достигна до 1/8-финалите. Именно тревата е любимата настилка на световния номер 21, който е спечелил 2 от своите 5 титли на най-старото тенис покритие, но първата ни ракета също е известен любител на тревните кортове и определено може да бъде считан за фаворит при първия сблъсък между двамата на тази настилка.

Двубоят между Димитров и Манарино ще стартира малко след 14:00 часа българско време, а вие ще може да го наблюдавате в реално време, ако се обърнете към традиционните линкове на нашия сайт.

Програмата за понеделник на централния корт в Куинс (започват в 14:00)

1. Григор Димитров - Адриан Манарино

2. Холгер Руне - Джордън Томпсън (не преди 15:00 часа)

3. Милош Раонич - Камерън Нори

4. Алехандро Табийо - Алехандро Давидович Фокина

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Сезонът на трева е тук: Григор Димитров открива програмата на централния корт в Куинс Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | куинс | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook